Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Goed nieuws voor ‘The Crown’-fans: er komt tóch een zesde seizoen aan

the-crown.jpg

Hoewel bedenker Peter Morgan in januari nog aankondigde dat er niet meer dan vijf seizoenen zouden komen van The Crown, is hij daar nu toch op terug gekomen. In een interview met The Hollywood Reporter laat Morgan weten dat er tóch een zesde seizoen zal komen van de populaire Netflix-serie.

Hiermee houdt hij toch vast aan het oorspronkelijke idee om zes seizoenen te maken.

Rijkheid en complexiteit van het verhaal

Tijdens het maken van seizoen vijf van de serie over het Britse koningshuis ontstond het idee voor een zesde reeks, zo vertelt Morgan: “Toen we de verhaallijnen voor seizoen vijf bespraken, werd duidelijk dat we – om aan de rijkheid en complexiteit van het verhaal te kunnen voldoen – terug moesten naar het oorspronkelijke plan van zes seizoenen.”

Lees ook:
Déze acteur gaat de omstreden prins Andrew spelen in ‘The Crown’

Controversiële onderwerpen

In seizoen zes kunnen we de Britse royals vanaf 2001 volgen. Mensen die op de controversiële onderwerpen zitten te wachten moeten we helaas teleurstellen: de vriendschap tussen prins Andrew en Jeffrey Epstein en het vertrek van Meghan Markle en prins Harry komen bijvoorbeeld niet voorbij. “Seizoen zes geeft ons de mogelijkheid om dezelfde periode in groter detail te behandelen”, aldus Morgan.

Biografie

Mensen die toch wat meer willen weten van het vertrek van Meghan Markle en prins Harry kunnen op andere manieren aan hun trekken komen. Zo komt er rond augustus een biografie aan waarin de reden voor het vertrek van de twee uitvoerig zal worden besproken. Het boek krijgt de titel Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family en zou nu al voor de nodige kopzorgen bij de Britse royals zorgen. Wordt vervolgd, dus…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | The New York Times
Beeld | Getty Images

M29/30

Margriet 29/30 ligt in de winkel! Een dubbeldik zomernummer met jouw grote zomerhoroscoop, 14 pagina’s puzzelplezier, een exclusieve thriller van Jet van Vuuren en nog véél meer. Hallo, vakantie! Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant