Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Té leuk: de vijf grappigste 1 april-grappen van dit jaar

1-april-grappen.jpg

Je hebt 1 april-grappen die slechts een kleine glimlach opleveren, maar soms laten ze je ook keihard lachen. Wij hebben onze vijf favoriete 1 april-grappen van dit jaar op een rijtje gezet.

Baby’s in de Python

In deze video laat de Efteling een nieuw ontwerp stoeltje zien, mét Maxi-Cosi, zodat ook baby’s een ritje kunnen maken in de Python. Allemaal de achtbaan in!

Paasbitterballen

Wij kregen al helemaal trek in in deze bitterballen in paaseivorm, maar we zijn bang dat we ze niet gaan vinden in de supermarkt…

#Followme-pakket van TUI

Reisorganisatie TUI claimt een nieuw reispakket te introduceren waarbij een fotograaf of visagist mee op stap gaat. Zo zie je er tiptop uit op alle vakantiefoto’s die je wilt delen op social media.

Cursus ‘Manueel fluiten’

De NS zegt de kapotte fluitjes van hun conducteurs vanaf Eerste Paasdag niet meer te gaan vervangen. De conducteurs volgen sinds september de cursus Manueel fluiten, zodat ze het straks met hun vingers en mond afkunnen…

Yoghurt met Licor 43

De Zuivelhoeve en Licor 43 zouden een samenwerking aangaan om de Spaanse likeur toe te voegen aan een pot oer-Hollandse Boer’n yoghurt. Misschien leuk om echt in productie te nemen?

Bron | wedigital.nl
Beeld | iStock

Ook leuk en interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Beauty-expert Carmen Zomers laat zien hoe je een optische ooglift kunt toepassen. Het enige wat je nodig hebt, zijn oogschaduw en mascara.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant