Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Te grappig: The Lion King als budgetvariant

the-lion-king-low-budget.jpg

De margriet-redactie moest erg lachen bij het zien van deze budgetvariant van de Disneyklassieker The Lion King. Het ‘brein’ achter deze video is de Fransman Alex Ramirès die eerder dit jaar een budgetvariant maakte van Pokémon. Onlangs ging hij in de weer met de hitserie Game of thrones

Bekijk hieronder de video waarin Alex hulp krijgt van Max Bird, comedian en ornitholoog. Let ook op de materialen die het tweetal gebruikt. We zien onder andere huishoudhandschoenen, een bordje, de douche, de bank, een knuffel en een banaan voorbijkomen. 

De video werd in maart dit jaar al geüpload, maar wij vonden hem zo leuk dat we je hem niet wilden onthouden. Alex tourt momenteel met zijn onemanshow door Frankrijk, bekijk hier de speeldata. 

Bron | YouTube
Foto | YouTube

Ook interessant om te lezen

Ook leuk om te bekijken

Petra is dankzij een maagverkleining maar liefst 44 kilo afgevallen en ging van maat 52 naar maat 38 (!). Een prestatie om trots op te zijn, alleen ‘verschuilt’ ze zich nog steeds in vesten en een dikke sjaal en dat wil ze veranderen. Met een ander kapsel, dito make-up en nieuwe kleding is ze haast niet meer te herkennen. Wat een resultaat: wauw! Bekijk hieronder haar metamorfose.

 Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant