Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nostalgie: terug in de tijd met één van Nederlands oudste websites

startpagina-20-jaar.jpg

Een website die al twintig jaar bestaat… Dat is een gouwe ouwe. Startpagina is zo’n pareltje, vandaag bestaat de site namelijk 20 jaar! Daarmee is het één van de oudste nog bestaande Nederlandse websites. 

De missie van de site is onveranderd gebleven, namelijk: gebruikers op weg helpen op het internet. Dagelijks loodst de site 600.000 mensen naar de juiste online bestemming.

Tijdreis

Dat het doel al die jaren niet veranderd is, wil echter niet zeggen dat de look en feel van Startpagina.nl niet veranderd is… Daarom nemen ze internetters op hun verjaardag graag mee op een reis terug in de tijd. We waren bijna vergeten dat webpagina’s er ooit zo uit hebben gezien!

Bij een verjaardag horen cadeaus

Om het nostalgische gevoel te versterken kun je nog één keer het geluid van een opstartend modem beluisteren en speel vooral een rondje Tetris. Want haal je de highscore, dan maak je kans op hele fijne cadeaus:

  • 1x een vtwonen bon t.w.v. €100
  • 1x entree voor 2 personen voor Sanadome Thermen t.w.v. €67
  • 5x een Bladcadeau t.w.v. €20
  • 10x een tijdschriftpakket t.w.v. €10

Praat met Startpagina

Maar Startpagina.nl werpt natuurlijk niet alleen een blik op een succesvol verleden, want er staan een hoop nieuwe functionaliteiten op stapel. Zo gaat Startpagina.nl gebruikers actief op weg helpen via een blog en wordt er druk getest met een voice-applicatie. In samenwerking met Embot.ai heeft Startpagina een zogenaamde ‘Voice Action’ ontwikkeld voor Nederlandse versie van de Google Voice Assistent. Deze is nu al te testen via het commando ‘Praat met Startpagina vraag’  in de Google Assistent. Geen ouderswetse zoekwoorden meer intikken dus, maar gewoon roepen wat je zoekt!

Ook interessant