Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kijktip: vanavond start het 15e seizoen van Grey’s anatomy

us-entertainment-television-episode.jpg

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de levens van de groep chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital? Dan hebben we goed nieuws! Want vanavond start het vijftiende seizoen van Grey’s anatomy op Net5.

Langstlopende serie

Drama, komedie, spanning, romantiek… Niet voor niets is Grey’s anatomy een van de langstlopende ziekenhuisseries ter wereld. Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat de ziekenhuisserie werd verlengd met een vijftiende seizoen. Vanaf vanavond zijn de afleveringen dan ook eindelijk in Nederland te zien.

Twee nieuwe artsen

Dit seizoen verschijnen er twee nieuwe dokters in het bekende ziekenhuis van Seattle: Atticus ‘Link’ Lincoln, die een oogje heeft op Meredith, en de homoseksuele dokter Nico Kim. Ook acteur Josh Radnor (bekend van de comedy How I met your mother) schuift aan voor een blind date met dokter Grey. Bekijk hier alvast de trailer:

Bekijk alle seizoenen op Videoland

Mocht je nog niet bij seizoen vijftien zijn óf staat de complete serie nog op je watchlist? Alle voorgaande seizoenen zijn terug te zien op Videoland. Het vijftiende seizoen wordt vanaf 8 januari wekelijks om 20.30 uur uitgezonden op Net5.

Foto| ANP
Bron| Net5

Ook interessant