Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít zijn de eerste beelden van het spraakmakende interview van Meghan en Harry bij Oprah

dit-zijn-de-eerste-beelden-van-het-interview-van-meghan-margriet.jpg

Hoewel het interview van Harry en Meghan met Oprah Winfrey pas volgende week zondag zal worden uitgezonden, zijn er vandaag al wat beelden gedeeld. En die beelden beloven in ieder geval dat het een spraakmakend interview zal worden.

Zo laat prins Harry weten dat hun tijd in het Britse koningshuis op het laatst zó zwaar was, dat hij bang was dat de geschiedenis van zijn moeder zich zou herhalen.

“Loodzwaar proces”

“Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah,” zo vertelt Harry terwijl hij en Meghan elkaars handen vasthouden. “Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.” Ook Meghan lijkt een aantal heftige uitspraken te doen, afgaande op de reactie van Oprah Winfrey. Zo reageert Oprah na een antwoord van Meghan: “Dus deze situatie was niet te overleven? Dat klinkt wel alsof er op een gegeven moment een breaking point is geweest.” De droevige blik van Meghan daarna spreekt boekdelen.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle zien voorgoed af van koninklijke taken: ‘Verdrietige beslissing’

Reacties op interview Meghan en Harry

De reacties op de vrijgegeven beelden zijn nogal verdeeld. Sommige mensen kunnen niet wachten om te horen wat Meghan en Harry allemaal gaan vertellen en juichen het koppel toe dat ze eindelijk hun eigen weg kunnen gaan. Maar er zijn ook mensen die het interview en de timing ongepast vinden. “Amerika verkeert vanwege het coronavirus al een jaar in crisis. Mensen zijn dakloos, werkloos of hebben familieleden verloren. En dan gaan Meghan en Harry vanuit hun riante tuin in Californië klagen over hun koninklijke leven. Sorry, maar dit is zo ontzettend ongepast in deze tijden,” zo reageert iemand.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | YouTube
Beeld | Getty

Ook interessant