Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hebben: híer kun je speciale adventskalenders voor katten kopen

hebben-hier-kun-je-speciale-adventskalenders-voor-katten-kopen.jpg

Wil jij je kat deze kerst even flink in de watten leggen? Dan hebben wij het perfecte kerstcadeau voor je kat gevonden. Bij de Action verkopen ze nu namelijk speciale adventskalenders voor katten.

Zo komt je kat ook een beetje in de feeststemming.

Elke dag een lekkere snack

Nu zal je kat natuurlijk niet begrijpen wat een adventskalender precies betekent, maar het feit dat hij elke dag een lekkere snack krijgt zal voor hem al genoeg zijn. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om je kat zo vlak voor de kerst net als je vrienden en familie in de watten te leggen. Zo kan je kat samen met jou gezellig mee doen in de feestvreugde.

Run op adventskalenders voor katten

De adventskalender is verkrijgbaar in twee verschillende edities en je kan ‘m al voor slechts 4,77 euro kopen. Je kunt de adventskalenders voor katten helaas niet online bestellen, dus je zal er wel voor naar de winkel moeten gaan. Wees er wel een beetje snel bij, want de adventskalenders voor katten vliegen elk jaar weer de winkel uit. Nieuwsgierig naar de kalender? Hieronder kun je alvast een voorproefje zien:

Adventskalender voor hond

Heb jij juist een hond die je graag wat extra wilt verwennen tijdens de feestdagen? Geen zorgen: want bij Bol.com verkopen ze momenteel ook genoeg leuke adventskalenders voor honden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit exemplaar of deze? Hou er wel rekening mee dat de prijzen van de kalenders wel wat hoger liggen dan bij de Action.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Roomed
Beeld | iStock

Ook interessant