Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Spannend: boer Marnix zet volgende stap in relatie

boer-marnix.jpg

Tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw was boer Marnix allesbehalve succesvol in de liefde, maar buiten de camera’s gaat het hem stukken beter af. Marnix Knetemann heeft al een tijdje een vriendin en de twee wonen sinds kort zelfs samen!

Emmie woonde en werkte in België, maar heeft haar baan inmiddels opgezegd. Ze helpt op dit moment mee in de vlees- en paardenfokkerij van Marnix.

Ware liefde

De twee kennen elkaar ook uit de paardenwereld. Kort na de opnames van Boer zoekt Vrouw kreeg Marnix een relatie met Emmie. “We zijn net een peper-en-zoutstel”, vertelt de boer. “Ik denk iets en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!”

Vriendschappelijke relatie

In Boer zoekt Vrouw koos Marnix ervoor om op citytrip te gaan met kandidate Janneke. De twee besloten uiteindelijk om het bij een vriendschappelijke relatie te houden. Eerder werd ook bekend dat deelnemers Maarten en Michelle bij elkaar wonen. Net als Steffi en Roel. Deze twee stellen leerden elkaar wél kennen tijdens de opnames van het programma.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Boer Zoekt Vrouw
Foto | KRO NCRV

Ook interessant