Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Sokken op mysterieuze wijze verdwenen? Dít merk verkoopt ze per stuk

foot-in-different-colorful-socks-on-pink-background.jpg

Het blijft spannend wanneer je de wasmachine opent om te kijken of al je sokken er nog netjes in zitten. Zo’n eenzaam achtergebleven sokje in de kast is natuurlijk zonde, helemaal als het om je lievelingspaar gaat. Want eerlijk is eerlijk, je trekt ‘m eigenlijk nooit meer aan.

Het Belgische merk Zokk’n vond het tijd voor verandering…

Per stuk

Verdwijnt er een keer een sok in de wasmachine, dan heeft het merk Zokk’n een goede oplossing. Via de website van het merk kun je namelijk sokken per stuk kopen in plaats van per paar. Zo hoef je niet meer onnodig goede sokken weg te gooien omdat de andere ontbreekt. Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om twee dezelfde, of juist twee verschillende te kopen. Keuze genoeg voor de held op sokken!

Sokken tevoorschijn toveren

Was je nou echt gehecht aan die ene sok, dan wil het ook nog wel eens helpen om een keer goed je wasmachine te doorzoeken. Het kan namelijk zijn dat ‘ie onder de trommel terecht is gekomen. En door een waszakje te gebruiken kun je natuurlijk helemaal voorkomen dat je sokken van elkaar worden gescheiden.

Sokkenfeitjes

  • Het oudste paar sokken is ongeveer 1600 jaar geleden gevonden in Egypte en was speciaal gemaakt om in sandalen te dragen.
  • Gemiddeld verliezen we ongeveer 1,3 sokken per maand.
  • Het is eigenlijk best goed voor je om met sokken aan te slapen. Als je warme voeten lekker warm zijn, kun je sneller in slaap vallen. Wel moet je oppassen dat de bovenrand van de sok niet te strak zit, want hierdoor kan de bloedtoevoer naar je voeten afnemen.

Bron: Metro Nieuws
Beeld: iStock

Ook interessant