Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Smartphone? Smartjás zul je bedoelen!

levis-commuter-x-jacquard-by-google-1200x800.jpg

Je smartphone bedienen en fietsen of wandelen tegelijk is behalve onveilig ook erg onhandig. Daarvoor is nu een oplossing bedacht: voortaan laten we gewoon onze ‘smartjas’ het werk doen! 

Het klinkt bijna als sciencefiction, maar over een jaartje kun je hem al dragen: een slimme spijkerjas die kan communiceren met je telefoon. Het nieuwe ontwerp van Levi’s en Google ziet er niet alleen mooi uit, het kan ook heel wat geklungel op de fiets schelen.

Routeplanner checken? Even langs je mouw strijken

Dankzij speciale, ingeweven sensoren kun je bijvoorbeeld muziek op je mobiel bedienen of de routeplanner checken door eenvoudig met je hand langs je mouw te strijken of erop te tappen. Verwacht je een belangrijk telefoontje? Je jas kan je met trillingen waarschuwen en je kunt er zelfs mee opnemen (of weigeren, zoals in de videoclip, waarin de fietser duidelijk geen trek heeft in zijn baas). Zin in een bak koffie? Je raadt het al: even langs je mouw strijken en je hoort waar je in de buurt gezellig een cappuccino kunt drinken.

Jacket-with-tag-1200x971

Hebben?

De ‘Commuter Trucker jacket’ is vanaf volgend jaar zomer voor zowel mannen als vrouwen te koop. Hoeveel de jas gaat kosten, is nog niet bekend.

Bron | Metro

Ook interessant