Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

4 simpele manieren om geld te besparen

simpele-manieren-om-geld-te-besparen.png

Wil je geld besparen op je boodschappen en andere uitgaven? Dat hoeft niet heel moeilijk te zijn. Margriet heeft een paar simpele tips!

Vergelijken

Wil je een duur apparaat aanschaffen? Doe vooraf onderzoek naar de beste koop. Een goede website hiervoor is Kieskeurig.nl. Het doel van deze website is de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Je kunt prijzen, producten en winkels met elkaar vergelijken. Ook delen bezoekers hun ervaringen met producten op de site.

Maak een plan

Besparen op je boodschappen begint al vóór het boodschappen doen. Door goed te plannen ben je vaak goedkoper uit. Je koopt dan minder onnodige dingen. Maak een boodschappenlijstje. Check daarbij ook wat je nog in huis hebt. En als je in de supermarkt bent, pas dan op voor aanbiedingen. Koop niets waarvan je weet dat het toch niet opgaat. Behalve als je het lang kunt bewaren of in kunt vriezen, zoals vlees, vis of brood.

Handige app

Houd met de handige app van Spotta de beste aanbiedingen van Nederland in de gaten. Met de app, maar ook via Spotta.nl en het Spotta-folderpakket, vind je de meest complete en recente aanbiedingen van winkels bij jou in de buurt. Bovendien heb je met de Spotta-app ook de openingstijden en adressen van meer dan vijftigduizend winkels binnen handbereik. Handig voor als je onderweg bent!

Maak zelf cadeautjes

Je kunt ook flink geld besparen door zelf cadeautjes te maken in plaats van ze te kopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van brownies of koekjes. Of beschilder een koffiemok met een leuke quote. Een zelfgemaakt cadeautje is ook nog eens heel persoonlijk.

Wat is jouw bespaartip?

 

Ook interessant