Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Shary-An speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe musical Lazarus

lazarus-artwork-landscape.jpg

Zangeres Shary-An, die eerder dit jaar nog te zien was in de Stoere Vrouwen-campagne van Margriet heeft een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe musical Lazarus van Stage Entertainment. De zangeres is vanaf oktober te zien in de musical Lazarus die gemaakt werd door rockzanger David Bowie.

Het is voor Shary-An, die bekend werd als winnares van The Voice de eerste keer dat ze mee doet aan zo’n grote musicalproductie. “Ik heb een paar keer auditie moeten doen, maar dat ging niet van een leien dakje,” biecht de artieste op aan Nu.nl. “De eerste keer nam ik de verkeerde bladmuziek mee en de tweede keer had ik autopech.”

Grote uitdaging

Uiteindelijk wist Shary-An de juryleden te overtuigen en werd ze gekozen voor de rol van ‘Teenage Girl’. “Ik ben ontzettend blij, maar het wordt ook een flinke uitdaging. Ik heb nog nooit geacteerd. Dit is echt iets groots. Ik heb er mega veel zin in. Al wordt het wel een uitdaging om elke dag hetzelfde te doen, ik ben namelijk een wandelend warhoofd.”

Muziek van David Bowie

Lazarus wordt door critici gezien als David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Het verhaal werd door de zanger zelf geschreven en beschrijft het leven van Bowie’s alterego Thomas Newton (gespeeld door Gijs Naber). De musical wordt aangevuld met bestaande én nieuwe nummers van de inmiddels overleden rockzanger. Shary-An luistert de laatste maanden dan ook geregeld naar zijn albums. “Voordat ik auditie deed, heb ik veel research naar hem gedaan. Inmiddels ken ik veel van zijn muziek en heb ik zelfs een favorietenlijstje. Ik vind het echt een bijzondere man.”

Grote namen

Naast Shary-Ann en Gijs Naber spelen ook Noortje Herlaar, Holly Mae Brood en Thomas Cammaert een rol in de musical. “Toevallig was ik laatst een serie aan het kijken waar Gijs Naber in speelde,” vertelt Shary-An. “Toen dacht ik wel: oké, dit zijn allemaal mega grote acteurs, ik ga het echt van de besten leren.”

Lazarus is vanaf 3 oktober 2019 t/m 5 april 2020 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Bestel nu je kaarten in de shop van Margriet en ontvang de servicekosten t.w.v. € 7,20 per kaart cadeau!

Lees ook
Deze liefdesmusical wordt als openluchtconcert opgevoerd met een verrassende hoofdrol voor…

Bron| Stage Entertainment, Nu.nl
Beeld| Stage Entertainment

Ook interessant