Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vanaf déze datum kunnen we genieten van het extra seizoen van ‘Wie is de mol?’

de-mol-van-widm-seizoen-21.jpg

Zit jij ook al een tijdje met spanning te wachten op de extra jubileumreeks van ‘Wie is de Mol?’? Dan hebben wij goed nieuws voor je. AvroTros heeft namelijk vandaag de uitzenddatum bekend gemaakt via een cryptische post op Instagram.

En wat blijkt? Vanaf zaterdag 5 september kunnen we weer genieten van het spannende programma.

Deelnemers en inhoud

Over de inhoud en de deelnemers is helaas nog niets bekend gemaakt. Een woordvoerder van de omroep heeft laten weten dat dit later duidelijk zal worden. De extra serie die 5 september van start zal gaan is gemaakt ter ere van de twintigste editie van het populaire spelprogramma, dat eerder dit jaar werd uitgezonden op NPO1 en waarbij de speciale reeks al werd aangekondigd.

Lees ook: Veel ‘Wie is de Mol?’ kijkers teleurgesteld over finale aflevering

21ste seizoen

Naast de extra jubileumreeks komt er natuurlijk ook nog een 21ste seizoen van ‘Wie is de mol?’ op televisie. Deze zou ergens volgend jaar op de buis moeten verschijnen. Hoewel de voorbereidingen vanwege de coronacrisis werden stilgelegd, hintte de omroep toch op het doorgaan van opnames. “We doen hard ons best en onderzoeken dan ook veel verschillende mogelijkheden en scenario’s. Welke scenario’s dat precies zijn? Daar kan ik niks over kwijt. Voorop staat dat we de eventuele reis op een veilige en verantwoorde manier moeten kunnen maken. Voor zowel crew als kandidaten,” aldus een woordvoerder van AvroTros vorige maand.

Dit bericht bekijken op Instagram

👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD, Instagram
Beeld | AVRO TROS

Ook interessant