Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Schokkend: vrouw krijgt babyolie in plaats van fillers ingespoten

babyolie.jpg

De Britse Kerry Miles is een groot fan van plastische chirurgie: sinds 2009 heeft ze al meer dan 150.000 pond uitgegeven aan cosmetische behandelingen. Een behandeling in 2016 verliep echter anders dan ze had verwacht…

Zelfs nu, twee jaar later, heeft Kerry er nog steeds last van.

Niet schoon

De Britse vrouw was online een ‘kliniek’ tegengekomen, waar ze voor 250 pond haar lippen kon laten opvullen. De vrouw bij wie ze de behandeling liet doen, runde haar praktijk vanuit huis. Al bij binnenkomst voelde Kerry zich niet helemaal op haar gemak. “Er liepen gewoon katten en honden rond, je kon ruiken dat het er niet schoon was.”

Huishoudelijke olie

Desondanks onderging Kerry de behandeling, waarbij haar lippen werden ingespoten met zogeheten fillers. “Ze was de vloeistof voor me aan het mengen en ik weet zeker dat ze een soort huishoudelijke olie gebruikte.” Al minder dan een uur na de injecties begonnen haar lippen te branden en ontstonden er blaren. “Het voelde alsof ik op mijn mond was geslagen,” vertelt ze tegen Fabulous Digital.

Masseren voor de vorm

Toen de pijn maar niet overging, besloot Kerry de vrouw te bellen. Ze kreeg te horen dat ze niet genoeg water dronk en dat ze haar lippen moest masseren om ze in de juiste vorm te krijgen. Dit hielp echter niet, en Kerry was genoodzaakt om een andere arts te raadplegen. Deze vertrouwde het niet, en besloot de opvulling er meteen uit te halen.

Gevuld met babyolie

“Toen ik het liet leeglopen door een arts, kreeg ik te horen dat het vulmiddel was gemengd met babyolie, ik was zo geschrokken,” vertelt Kerry achteraf. Uiteindelijk duurde het maar liefst twee jaar voordat haar lippen weer enigszins normaal waren.

Opnieuw laten opvullen

Ondanks haar slechte ervaring, is Kerry niet gestopt met het ondergaan van behandelingen. Ze heeft ondertussen al een neuscorrectie gedaan, botox in verschillende plekken van haar gezicht laten injecteren en ook opnieuw weer haar lippen laten opvullen.

“Doe je onderzoek”

“Ik zou mensen niet waarschuwen om geen lipfillers te nemen, maar ik zou zeggen: doe je onderzoek. Ik was naïef, ik had haar nooit met mijn gezicht moeten vertrouwen, maar dat is nu te laat.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Dailymail
Foto | iStock/Facebook

Ook interessant