Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Schaatsen doe je op dit dakterras met fantastisch uitzicht over Amsterdam!

rooftop-schaatsbaan.jpg

Van deze ijsbaan in Amsterdam krijg je spontaan zin om je schaatsen weer uit het vet te halen! Elfstedentocht of niet… We hoeven ons geen zorgen te maken dat we helemaal niet kunnen schaatsen, want vanaf 1 december opent in Amsterdam een schaatsbaan op maar liefst 85 meter hoogte!

Op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre, zit het restaurant Floor17. Eerder dit jaar opende het restaurant een rolschaatsbaan op het dak en wegens het grote succes, komt Floor 17 nu met een wintervariant. Vanaf 1 december kun je dus schaatsen met uitzicht over heel Amsterdam!

Meer dan alleen schaatsen

Wordt het ijs je iets te glibberig onder de voeten? Bij Floor17 kun je ook terecht voor een potje curling, op één van de twee curlingbanen. Moe van alle ijspret? Kom dan lekker tot rust met een kop warme chocolademelk met slagroom of glühwein. Het restaurant serveert een speciaal Curl & (Sk)ate driegangenmenu, om de opening van de schaatsbaan te vieren.

Beslagen ten ijs komen

Word je al enthousiast van het idee? Floor17 Rooftop Terrace is geopend van 1 december tot en met 3 februari, doordeweeks van 17.00-22.00 uur en in het weekend van 12.00-22.00 uur. Ook al lijkt het misschien vroeg om nu al over schaatsen na te denken, we kunnen maar beter beslagen ten ijs komen.

Bron: Glamour
Beeld: iStock

Ook interessant