Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Say cheese: in Gouda kun je vanaf nu een High Cheese doen

high-cheese-gouda.jpg

Een droom voor echte kaaskoppen… In Gouda vind je een briljant nieuw concept, geen High Tea, geen High Wine, maar een High Cheese! 

Dit kan alleen maar een heel groot succes te worden!

Van High Tea naar High Cheese.

De meeste van ons kennen het concept van de High Tea wel. Een etagère vol met lekkere scones, sandwiches en cake onder het genot van thee. Heel veel thee. De nieuwe variant is voor kaasliefhebbers helemaal het einde: in de kaas-stad van Nederland, Gouda, kun je een High Cheese doen.

High Cheese

Museumcafé Gouda kwam met het geniale idee. De High Cheese staat (heel verrassend) geheel in het teken van kaas. Je begint met een zuivel smoothie van geel fruit en een huisgemaakt Gouds kaassoepje. Net zoals bij een originele High Tea, krijg je een etagère met allerlei lekkernijen. Deze bestaan onder andere uit: sandwiches, salades, tompoucen, borrelhapjes en scones.

Variaties

Ben je stiekem toch niet zo’n kaasliefhebber, dan kun je hier ook terecht voor verschillende variaties op de High Tea. Zo is er bijvoorbeeld de Sweet Tea, die bestaat uit heerlijke zoetigheden. Of de Chocolate Tea, die gevuld is met (hoe raad je het) allerlei lekkers van chocolade. Wil je graag met een grote groep gaan, dan kun je kiezen voor The Royal Afternoon Tea. Ook is er de High Healthy Tea, die bestaat uit allerlei gezonde lekkernijen. En als laatste, de High Wine waarbij je verschillende wijnen met bijpassende hapjes zult proeven.

Het is wel belangrijk om van tevoren even te reserveren. Dit kan via de website waar ook alle prijzen staan. Wel fijn om te doen, anders wordt misschien de kaas van je brood gegeten.

Bron | Glamour
Beeld | iStock

margriet_leesmeer]

 

Ook interessant