Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Sandra Reemer (66) overleden

sandra-reemer.jpg

Zangeres Sandra Reemer is overleden, ze is 66 jaar geworden. Dit heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx in een persbericht bekendgemaakt. Afgelopen maart maakte Reemer bekend dat ze borstkanker had.

“Vorige week werd Sandra in het ziekenhuis opgenomen voor nieuwe aanvullende onderzoeken en behandelingen. Helaas hebben die haar niet kunnen redden”, aldus Luijcx.

‘Mokerslag’

De diagnose kwam bij Reemer ‘aan als een mokerslag’, zo vertelde ze afgelopen maart aan De Telegraaf. “Ik had een knobbeltje, al een paar maanden. Waarmee ik, zoals waarschijnlijk zoveel vrouwen, maar bleef rondlopen. Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus.”

Sandra Reemer werd geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng, Indonesië. Ze werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. De zangeres vertegenwoordigde Nederland drie keer tijdens het Eurovisie Songfestival en nog een keer als achtergrondzangeres.

Daarnaast presenteerde Reemer verschillende televisieprogramma’s zoals Showmasters, De zaterdagavondshow en De betere sekse.

Heb jij zelf met borstkanker te maken (gehad) en behoefte aan steun en contact met lotgenoten? Bezoek dan de Facebookgroep Margriet borstkankerlotgenoten.

Bekijk ook onderstaande video.

Bekijk ook in onderstaande video het programma Wedden dat… ? uit 2005. De uitzending stond in het teken van Make A Difference Day en werd gepresenteerd door Jos Brink en Sandra Reemer.

Bronnen | NU.nl en Parool.nl
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant