Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ruud de Wild en Olcay Gulsen laten van zich horen na heftig nieuws: ‘Samen sterk’

ruud-de-wild.jpg

Ruud de Wild maakte maandag heftig nieuws bekend: de 51-jarige radio-dj heeft kanker. Darmkanker, om precies te zijn. In een vroeg stadium gelukkig, maar dat maakt het niet minder eng. Ruud laat nu voor het eerst van zich horen sinds de onthulling.

En ook zijn vriendin Olcay Gulsen schijnt haar licht op de situatie.

Ruud de Wild: ‘Ze zijn er vroeg bij’

“Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker”, vertelde Ruud gisteren op Radio 2. “Dat heb ik stil willen houden. Dat is me een tijde gelukt ook, maar niet helemaal.” Het betreft een vroeg stadium van darmkanker, waar Ruud ook al een eerste ingreep voor heeft gehad. Maar “helaas is niet alles weg”, laat hij daarover los. “Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden. Na die operatie moet ik een tijdje revalideren, een maandje of drie.” De radio-dj blijft positief. “Ik ben gezegend met de allerbeste artsen. (…) Maar ja, kanker blijft kanker en het blijft iets engs.”

Ode aan Olcay

Na zijn onthulling van het slechte nieuws op de radio, is Ruud overspoeld met lieve berichten. “Daar ben ik stil van. Dat doet mij zo goed”, laat hij weten op Instagram. Hij grijpt ook het moment om zijn vriendin, Olcay Gulsen, op een voetstuk te zetten. “Naast de beste chirurg en professor, heb ik de liefste, fijnste, knapste, slimste en vooral grappigste naast me. Olcay, jij bent alles wat ik wens. En dat zeggen mensen meestal pas wanneer ze ziek zijn.” Olcay laat op haar beurt weten hoe trots ze is op Ruud:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram Ruud de Wild, Instagram Olcay Gulsen
Beeld | ANP

Ook interessant