Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Rutte hint op nieuwe liefde: ‘Samen kerst gevierd in Putten’

mark-rutte-liefde-liefdesleven.jpg

Mark Rutte laat bijna nooit iets los over zijn liefdesleven. Áls hij al iets loslaat, is het heel mondjesmaat. Zoals nu, over wat klinkt als een romantisch tripje.

Met kerst was de demissionair premier namelijk niet alleen, vertelt hij in een interview met Libelle TV.

Samen kerst vieren

Op de stelling ‘vakantie in eigen land‘, reageert Rutte: “Jaaa, Putten!” De 54-jarige minister-president geeft aan dat hij daar afgelopen kerst nog was. “In een huisje, met z’n tweeën.” Over wie zijn gezelschap precies was, zegt hij lachend: “Dat is geheim. Niks spannends, niks spannends.” Maar als het gewoon een vriend was, zou hij er toch niet zo geheimzinnig over doen?

Rutte en de liefde

Over Ruttes liefdesleven is maar heel weinig bekend. Er doen wel geruchten de ronde over met wie hij mogelijk datet, maar bewijst blijft uit. De VVD-leider laat het allemaal op z’n beloop, vertelde hij afgelopen december in Linda’s Wintermaand. “Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt. (…) Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan.”

Haar verven

Libelle TV wist wel nog wat andere weetjes uit Rutte los te krijgen. Zo drinkt hij elke dag wijn bij het eten, ging hij bij de laatste carnavalsviering verkleed in een boerenkiel en verkiest hij Boer zoekt vrouw over Wie is de Mol?. Koken? Nee, de premier wast liever af. Als hij geen politicus meer kan, mag of wil zijn, wil hij fulltime lesgeven. En zijn kapsel is he-le-maal natuurlijk. Hij verft het niet, “kijk maar naar die grijze bakkebaarden”, maar staat vast ook te springen om binnenkort weer bij zijn kapper neer te strijken. Bekijk de video hier:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle TV
Beeld | Getty

Ook interessant