Romantische oproep: deze man (88) zoekt zijn vakantieliefde
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Romantische oproep: deze man (88) zoekt zijn vakantieliefde

lovers-in-sun-beams.jpg

Dat je nooit te oud bent voor de liefde, blijkt wel uit deze romantische oproep op Facebook. Koos plaatste een berichtje voor zijn vader Chris Baerveldt van 88 waarin hij vraagt om mee te zoeken naar zijn vaders vakantieliefde. Koos hoopt zijn vader weer in contact te brengen met Marijke, die deze zomer het hart van Chris iets sneller liet slaan.

Op zoek naar Marijke

Chris Baerveldt maakte van 18 tot 30 juli dit jaar in zijn eentje een bootreis in Zwitserland. Daar ontmoette hij Marijke, die waarschijnlijk uit Groningen komt. Hoewel ze tijdens de vakantie samen optrokken, hebben ze geen contactgegevens uitgewisseld. En daar heeft vader Chris nu toch een beetje spijt van. “Hij wil graag nog een keer met haar afspreken en praat veel over haar,” vertelt zoon Koos aan RTVNoord.

 

In de hoop zijn vader alsnog met zijn vakantievlam in contact te brengen, besloot Koos dit bericht op Facebook te plaatsen met de vraag om zijn oproep te delen. Dat wordt inmiddels al flink gedaan. Alleen is Marijke helaas nog niet gevonden….

 

Ook interessant