Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít is de reden dat ‘Het Spijt Me’ per direct van de buis moet

dit-is-de-reden-dat-het-spijt-me-per-direct-van-de-buis-moet.jpg

De terugkeer van vroegere kijkcijferhit ‘Het Spijt Me’ is geen succes gebleken. Het programma, gepresenteerd door Caroline Tensen, moet twee weken eerder dan gepland afscheid nemen.

RTL is teleurgesteld door de tegenvallende kijkcijfers van het programma. Dit zijn er iedere aflevering maar rond de 300.000, en de zender haalt het programma dan ook meteen van de buis. ‘Verslaafd’ van Peter van der Vorst en ‘De Sleutel’ van Beau van Erven Dorens kunnen daarom nu eerder beginnen.

Veel kritiek

Waarom het succes van ‘Het Spijt Me’ zo tegenvalt, is niet helemaal duidelijk. Zo’n twintig jaar geleden was het programma wél een grote hit. Het is wel opgevallen dat er dit jaar veel kritiek kwam op verschillende aanpassingen in het programma. Kijkers vonden de ‘witte ruimte’ waarin kandidaten hun ruzies moesten bijleggen maar niets. Ook de klassieke introsong van Anita Meyer werd vervangen door een moderne variant. Na veel kritiek hebben de makers dan toch het oude nummers teruggeplaatst. Echt lekker liep het dus allemaal niet.

Laatste afleveringen

Ben jij wel fan van het programma? Dan hoef je je geen zorgen te maken: de laatste twee afleveringen zijn wel te zien op Videoland.

Bron | Shownieuws.nl
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant