Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Redactie in actie: een huis vol kerstversiering voor een gezin in een moeilijke tijd

ikgeefomje-redactie-in-actie.png

In het kader van de #IKGEEFOMJE-actie komt ook de Margriet-redactie in actie. Naar aanleiding van een oproep in Margriet schreef Mayke ons. Zij wist niet hoe ze dit jaar de kerstsfeer in huis moest halen voor haar jonge gezin.

Het gezin van Mayke leeft in grote onzekerheid. Johan, haar man en de vader van hun kinderen, is ongeneeslijk ziek. Mayke schreef: ‘Hoe fijn zou het zijn voor Johan als onze woonkamer liefdevol en warm is versierd. Een huis vol met lichtjes waarvan hij kan genieten terwijl hij aan het bijkomen is van zijn behandeling.’

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

We wensen Mayke, Johan en de kinderen een heel fijne kerst en ontzettend veel sterkte.

Aankomende week komt de redactie vaker in actie. Houd Margriet.nl in de gaten voor hartverwarmende momenten in het kader van #IKGEEFOMJE.

Logo_Uitnodiging2#IKGEEFOMJE is een actie van Margriet. Hiermee willen we je enthousiast maken om, op wat voor manier dan ook, te laten zien dat je om iemand geeft. Dat kan ‘m in kleine dingen zitten. Van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken. Gebruik de stickers voor je eigen #ikgeefomje-moment en post een foto of video op social media met #ikgeefomje. Zo maak je meteen kans op fijne prijzen om degene om wie je geeft nog eens extra mee te verrassen. Doe je ook mee om de wereld net wat mooier te maken? Ga voor meer informatie naar margriet.nl/ikgeefomje.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant