Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Koningin Máxima draagt nieuwsjaarsoutfit opnieuw tijdens werkbezoek

maxima-willem-alexander-duitsland-margriet.jpg

De outfits die koningin Máxima draagt, kosten vaak een fortuin. Gelukkig draait Hare Majesteit er dan ook haar hand niet voor om, bepaalde kledingstukken meerdere keren te dragen. Integendeel.

Zo verscheen ze dinsdag tijdens een werkdiner in Duitsland in een jurk, die ze inmiddels drie keer heeft gedragen. En de laatste keer is nog niet eens zo lang geleden.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Gelukkig Nieuwjaar

De japon, gemaakt van chiffon en bezaaid met kleurige stippen, is gemaakt door de Britse ontwerpster Saloni Lodha, zo weet Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima. Máxima droeg de jurk ook op haar eerste werkdag van 2019. Dat was de nieuwjaarsreceptie, waarbij het koningspaar traditioneel het glas heft met Nederlandse politici. Maar dat was niet de eerste keer dat ze de jurk droeg. Nee, ze introduceerde het flamboyante kledingstuk in 2018, bij de opening van een congres van het goede doel One Young World.

Kapsel maakt de jurk

Anders dan voorgaande keren heeft Máxima de jurk in Duitsland gecombineerd met opgestoken haar. Dat maakt een heel verschil, menen fans. ‘Wat een kapsel kan doen. Goede keuze!’, oordeelt iemand.

Máxima in de jurk op 21 mei 2019.

Máxima Duitsland 2019 Margriet

Tijdens de nieuwjaarsontvangst op 15 januari 2019.

Máxima nieuwjaarsontvangst 2019 Margriet

Bij het congres van het goede doel One Young World op 17 oktober 2018.

Máxima Den Haag 2018 Margriet

Terug naar huis

Vandaag komt een eind aan het driedaagse bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Duitsland. Ze waren er onder meer om kennis van de Duitsers op te doen over het platteland en krimpregio’s, die in Nederland kan worden toegepast. Niet zo’n heel sexy onderwerp misschien, dus de vrolijke jurk van Máxima was erg welkom.

Of je nu stippen, strepen, pimpelpaars of knalblauw draagt: deze tas en portemonnee van Burkely maken iedere outfit af. Nu met ruim 50 procent korting in de Margriet Shop.

 

Bron | Modekoningin Máxima, Blauw Bloed
Beeld | ANP

Ook interessant