Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Recept: Makkelijke Tikka Masala

makkelijke-tikka-masala-jpg.jpg

Makkelijke-Tikka-Masala.jpgBereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 2
Pittigheid: medium

Ingrediënten:
– 1 ui, fijngesneden
– 1 eetlepel olie
– 1 sachet Patak’s Tikka Masala Currypasta 80g
– 250 kipfilet, in stukjes gesneden
– 200g tomaten uit blik
– 100ml water
– 100ml room of volle yoghurt
– 200g Basmati rijst
– 1 pak Patak’s Naanbrood Knoflook & Koriander

Bereiding:
1. Fruit de ui zachtjes in een pan met een beetje olie.
2. Voeg de sachet Patak’s Tikka Masala Currypasta toe en roerbak dit gedurende 3 minuten.
3. Voeg de kipfilet toe en bak dit totdat de stukjes goudbruin zijn.
4. Voeg de tomaten toe en laat dit gedurende 5 minuten zachtjes koken.
5. Voeg het water toe en laat het nog eens 15 minuten zachtjes doorkoken.
6. Kook ondertussen de rijst en verwarm het Patak’s Naanbrood Knoflook & Koriander.
7. Haal de kip van het vuur af en roer er als laatste de room/volle yoghurt door.
8. Serveer de Tikka Masala samen met de rijst en het naanbrood.

Ook interessant