Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zoon Peter R. de Vries reageert op schietpartij: ‘Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden’

peter-r-de-vries.jpg

Na de schietpartij op Peter R. de Vries dinsdagavond half acht reageert de 32-jarige zoon van de misdaadverslaggever nu op de verschrikkelijke gebeurtenis. Op Twitter laat Royce de Vries weten de steun van het Nederlandse volk ontzettend te waarderen.

Schietpartij Peter R. de Vries

Peter R. de Vries werd dinsdagavond in de Leidse Dwarsstraat te Amsterdam, vlak na de opnames van RTL Boulevard, neergeschoten. De 64-jarige journalist werd zwaargewond afgevoerd naar een Amsterdams ziekenhuis, waar hij in kritieke toestand vecht voor zijn leven. Twee verdachten, een 35-jarige Pool en een 21-jarige Rotterdammer, zijn opgepakt en worden vrijdag voorgeleid.

Lees ook:
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam, dit is wat we nu weten

Reactie familie de Vries

Royce de Vries is advocaat en heeft zich gefocust op het intellectuele eigendomsrecht, cybercrime, onrechtmatige (pers)publicaties en het (commerciële) portretrecht. Op Twitter laat de 32-jarige zoon van Peter nu voor het eerst van zich horen.

Hij schrijft vanuit de familie de Vries: “Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden. Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase. Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden”, aldus Royce.

Bron | NOS, de Vries Kasem
Beeld: ANP

Ook interessant