Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prinses Margriet deze week gasthoofdredacteur van Margriet (en dít staat er in haar nummer)

prinses-margriet-deze-week-gasthoofdredacteur-van-margriet.jpg

Deze week is Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden gasthoofdredacteur van weekblad Margriet. En dat levert een prachtige editie op. De prinses vertelt over haar werk, wat haar raakt en geeft een uniek kijkje in haar privé-fotoalbum.
 
“In dit nummer van Margriet leest u wat mij aan het hart gaat, waar ik plezier aan beleef, wie ik bewonder, maar ook waar ik me zorgen over maak,” vertelt Prinses Margriet in haar voorwoord. “Ik was met veel plezier gasthoofdredacteur. Urenlang grasduinen in oude fotoalbums, mijn favoriete dingen bedenken, vertellen over mijn werk – het was enorm leuk om te doen.” 

Openhartig gesprek

Prinses Margriet is beschermvrouwe van SOS Kinderdorpen, en met haar reizen we mee naar Oostenrijk voor een indringend reisverslag van het werk van de SOS-moeders. Daarnaast vind je de portretserie Stoere Vrouwen in dit nummer, met interviews met Erica Terpstra en Esther Vergeer. Prinses Margriet gaat in deze speciale editie openhartig in gesprek met columnist en journalist Marjan van den Berg. Ook geeft de Prinses tips over haar geliefde stad Salzburg, leent ons recepten uit haar favoriete keuken en toont een prachtige selectie foto’s uit haar privé-fotoalbum. Mooie verrassing in het nummer is de bijdrage van prof. mr. Pieter van Vollenhoven, met een selectie van zijn natuurfoto’s en bijbehorende verhalen.  

Maatschappelijk hart

“We vonden het een grote eer om samen met Prinses Margriet deze unieke editie te mogen maken,” vertelt Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen. “Prinses Margriet past perfect bij ons magazine. Niet alleen vanwege haar naam, maar vooral vanwege haar grote
maatschappelijke hart. Ik ben enorm trots op onze mooie samenwerking.”  

Kijkje achter de schermen

Natuurlijk kwam de Prinses langs om de redactie om samen háár Margriet te bekijken:

Vanaf 23 september in de winkel

Margriet 42 met Prinses Margriet als gasthoofdredacteur ligt vanaf morgen, donderdag 23 september, in de winkel en is vanaf dat moment ook online te bestellen via lossebladen.nl/tijdschriften/margriet

Ook interessant