Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit leuke detail aan prinses Charlottes schooltas was ons nog niet opgevallen

prinses-charlotte-schooltas-accessoire-margriet.jpg

Ook prinses Charlotte gaat nu naar school. De hele wereld zag vorige week hoe de vierjarige dochter van prins William en Kate Middleton kennismaakte met haar juf. 

Net zoals andere kinderen op veel Britse basisscholen, verschenen Charlotte en haar grote broer George (6) in een schooluniform met bijpassende tas. Maar Charlotte had haar rugzak voorzien van een heel persoonlijk accessoire.

Eenhoorn

Als we inzoomen op de foto, zien we namelijk een glinsterende, roze sleutelhanger in de vorm van een eenhoorn aan Charlottes tas bungelen. “Mijn dochter is dol op eenhoorns”, vertelt prins William hier deze week over bij een bezoek aan een kunsttherapieles, volgens Hello! magazine. En dat vindt hij als trotse vader van het meisje ‘very cool’.

Prinses Charlotte prins George school Margriet

Prinses Charlotte eenhoorn schooltas Margriet

Privéschool

Charlotte en George gaan naar de chique privéschool Thomas’s Battersea in Londen. Daar betaalt het koningshuis omgerekend zo’n 7500 euro per kwartaal voor. Tenminste, het tweede kind uit het gezin krijgt korting, dus voor Charlotte zullen ze vast iets minder hoeven te betalen. En voor prins Louis als hij eenmaal naar school moet, waarschijnlijk ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomas’s Battersea, joining her older brother Prince George ✏️??

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Deze Burkely-tas en -portemonnee staan goed bij iedere outfit. Nu met 57 procent korting in de Margriet Shop

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Hello!, RTL Nieuws
Beeld | Getty

Ook interessant