Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prinses Beatrix steekt, samen met kinderen, de handen uit de mouwen

prinses-beatrix-klust-tijdens-nldoet.jpg

Ook al is prinses Beatrix inmiddels een aantal jaren met pensioen, het een beetje rustiger aan doen lijkt nog niet aan de orde. Op 9 maart stak ze, samen met prins Bernhard en prinses Annette, de handen uit de mouwen voor NLdoet van het Oranje Fonds. 

Op kinderdagcentrum Onder één Dak, een centrum voor kinderen met een beperking, hebben de leden van de koninklijke familie een handje geholpen met het maken van leer- en speelmaterialen en het lenteklaar maken van de tuin. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar leren in het kinderdagcentrum omgaan met dagelijkse activiteiten. Het is alweer het veertiende jaar op rij dat het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseert, ditmaal met prinses Beatrix als talentvolle en enthousiaste vrijwilliger.

Hard werken

Als je het aan iemand kunt overlaten om hard te werken, is het wel aan onze prinses. In haar jaren als koningin was ze niet anders gewend. Aan de foto’s te zien, beleeft ze er veel plezier aan om er samen met de kinderen iets moois van te maken.

Prinses Beatrix klust tijdens NLdoet

 

Prinses Beatrix klust tijdens NLdoet

 

Prinses Beatrix klust tijdens NLdoet

Beschermpaar

Wat een mooi gebaar dat prinses Beatrix zich als vrijwilliger inzet voor dit goede doel. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn al sinds hun trouwen beschermpaar van het Oranje Fonds, dat werd opgericht als een huwelijkscadeau aan hen. Elk jaar steunt het Oranje Fonds duizenden projecten die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, onderling begrip ontwikkelen en zich inzetten voor een ander.

Foto | ANP
Bron | Oranje Fonds en NLdoet

Lees ook

Aha! Dus dit is dé beautytip van Anita Witzier
Schaamlipkanker: zo ben je er nog op tijd bij
Zo móói: dit zijn de lievelingssieraden van koningin Máxima

Meer interessante artikelen op Margriet.nl lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bekijk ook

Creatief met groen: zelf deze mooie hortensiakrans maken? Groenstylist Romeo Sommers laat zien hoe je dat doet.

Ook interessant