Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prinses Beatrix na lange tijd weer in het openbaar verschenen

prinses-beatrix-na-lange-tijd-weer-in-het-openbaar-verschenen.jpg

Prinses Beatrix is na maandenlang in thuisisolatie te hebben gezeten weer in het openbaar verschenen. En wat ziet ze er goed uit!

De moeder van koning Willem-Alexander ging buitenspelen in Baarn. Of nou ja, ze opende de landelijke Buitenspeeldag, als beschermvrouwe van Jantje Beton: een organisatie die zich inzet voor jeugdvoorzieningen zoals speeltuinen.

Prinses Beatrix nationale buitenspeeldag Margriet
Prinses Beatrix Jantje Beton Buitenspeeldag Margriet
Prinses Beatrix Buitenspeeldag Margriet

Prinses Beatrix in quarantaine

De laatste keer dat prinses Beatrix in het openbaar trad was op 4 maart, toen ze samen met prinses Mabel bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs was. Door de coronacrisis werden vervolgens al haar andere publieke optredens gecanceld. Met haar 82 jaar valt Beatrix bovendien onder een van de grootste risicogroepen van het coronavirus. Daarom nam ze de maatregelen heel serieus vanaf kasteel Drakensteyn. Zo ging ze ook niet op verjaardagsvisite bij koning Willem-Alexander en ontving ze volgens ingewijden ook geen bezoek.

De versoepeling van de maatregelen en het dalende aantal besmettingen heeft prinses Beatrix waarschijnlijk doen beslissen om er nu toch weer op uit te gaan. We zijn blij haar te zien!

Prinses Beatrix speeltuin Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Twitter, Blauw Bloed
Beeld | Brunopress

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant