Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hilarisch: prinses Anne reageert gevat op verwarring met prins Charles

prinses-anne.jpg

Hoewel we momenteel niet de leukste periode doormaken gezien het coronavirus, is het belangrijk om nog wel genoeg te blijven lachen. En hoe kan dit nou beter dan met dit oude filmpje van prinses Anne dat onlangs weer is opgedoken?

In de video is te zien hoe prinses Anne per ongeluk wordt aangekondigd als ‘The Prince of Wales’ en daar op humoristische wijze mee omgaat.

Grappige anekdote

Prinses Anne laat in het videootje weten dat ze de verwarring enigszins wel kan begrijpen want ‘ik heb natuurlijk wel een broek aan vandaag’. Vervolgens haalt ze ook nog een grappige anekdote aan haar van broer prins Charles. “Mijn broer was ooit in een bejaardentehuis in Schotland, in kilt. En toen hoorde hij een oudere vrouw achter hem zeggen: ‘Is dat de princess royal?’. Hij vond het behoorlijk grappig. En ik heb vandaag een broek aan, dus dat krijg je dan.”

Standje van moeder

Dit is overigens niet de eerste keer dat prinses Anne de lachers op haar hand krijgt. Zo schreven we eerder al over dit voorval met Donald Trump waarin Anne een standje krijgt van haar moeder, koningin Elizabeth.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Nouveau
Beeld | Getty

Ook interessant