Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Nieuwe portretfoto van prinses Alexia vrijgegeven voor haar vijftiende verjaardag

prinses-alexia-jarig-margriet.jpg

Het is feest in het koninklijk huis, want prinses Alexia is vandaag jarig. Ze is vijftien jaar oud geworden. Voor deze bijzondere gelegenheid is er een nieuwe foto van de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vrijgegeven.

En daar staat ze – zoals altijd – weer waanzinnig mooi op.

Nieuwe foto van prinses Alexia

De foto is op Koningsdag gemaakt in de tuin van paleis Huis ten Bosch. Op die dag had prinses Alexia – naast alle verplichtingen met het gezin – een videogesprek met de bekende vlogger Enzo Knol. Daarin vertelde ze over koning Willem-Alexander en koningin Máxima en dat ze hen “best wel goede ouders” vond. Onderstaande foto is gemaakt door fotograaf Patrick van Katwijk, net voordat de koning een nationale toost uitbracht.

Prinses Alexia viert 15e verjaardag en déze foto van haar is gedeeld

Lees ook
Wauw: zo ziet het paleis van Willem-Alexander en Máxima er nu van binnen uit

Meer foto’s

Op Koningsdag zijn natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt van de Oranjes die al eerder gedeeld zijn. Daarop zien we ze zowel in als voor hun huis.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | Brunopress, Patrick van Katwijk

M27

Margriet 27 ligt in de winkel! Met deze week Isa Hoes en Medina Schuurman, een low carb weekmenu en nog veel meer leuks. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant