Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins William deelt schattige gezinsfoto ter ere van verjaardag én Vaderdag

prins-william.jpg

Voor de Britse prins William is 21 juni een éxtra feestelijke dag. Hij viert namelijk niet alleen Vaderdag, maar ook zijn verjaardag. Om deze heugelijke feitjes te vieren heeft hij vandaag een foto gedeeld van hem en zin drie kinderen, op de schommel.

De prins mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen en dat moet natuurlijk goed gevierd worden!

Troonopvolger

Op de foto is te zien hoe de prins glunderend op de schommel zit, omringd door zijn drie kinderen George (6), Charlotte (5) en Louis (2). William is na zijn vader Charles de eerste in de rij om zijn inmiddels 94-jarige oma Queen Elizabeth op te volgen. Naar Britse gewoonte gebeurt dit echter pas als de huidige regent komt te overlijden.

Lees ook: Déze titel krijgt Kate Middleton als prins William koning wordt

Verjaardag zonder familie

Voor William zal zijn verjaardag dit jaar toch een beetje anders zijn. Hij moet namelijk zijn vader missen, die de coronacrisis ver van zijn familie doorbrengt in Schotland. Prins Charles liet onlangs nog weten dat hij het gevoel van samenzijn heel erg mist. “Soms wil je mensen gewoon een knuffel geven”, zo zei hij tegen Sky News. Ook de oma van William, koningin Elizabeth, zal waarschijnlijk niet op zijn verjaardag komen. Zij zit sinds maart in quarantaine op Windsor Castle.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Instagram, ABC News
Beeld | Getty Images

Margriet heeft een nieuwe look! Er staat niet alleen een fris, nieuw logo op de voorkant, maar ook de binnenkant heeft een make-over gekregen. Zien? Haal Margriet 26 snel in de winkel of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant