Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins William onthult het ‘ergste cadeau ooit’ dat hij aan Kate gaf

prins-william-onthult-het-ergste-cadeau-ooit-dat-hij-aan-kate-gaf.jpg

Prins William en Kate Middleton zijn al zo’n zeventien jaar samen, waarvan negen jaar getrouwd. In die tijd hebben ze elkaar overladen met cadeaus. Met één cadeau heeft William de plank flink misgeslagen.

Dat onthult de Britse royal in de podcast That Peter Crouch voor BBC Radio 5 Live.

Cadeau van prins William

William en Kate leerden elkaar kennen toen ze nog studeerden aan de Universiteit van St Andrews. De vonk sloeg over, maar niet door de fantatische cadeaukeuze van de prins. Hij vertelt dat hij Kate destijds eens een verrekijker gaf. “Een heel mooie, en ik had hem ook mooi ingepakt. Ik was er zelf van overtuigd dat het een geweldig cadeau was, omdat je er heel ver mee kon kijken.” Maar Kate dacht daar anders over. “Ze keek me aan met een blik van: sorry, maar wat móet ik hiermee? Het viel niet bepaald in de smaak”, lacht William.

Kate verwennen

Desondanks zijn William en Kate al járen gelukkig samen. En in die jaren heeft hij vast geleerd om de mooiste cadeautjes aan zijn liefde te geven. Die blijven grotendeels privé, maar Britse royaltykenners weten dat Kate onder meer op ringen en oorbellen is getrakteerd door William. En, als kers op de taart na de geboorte van hun eerste kind: een speciale editie van een teddybeer van het dure Britse warenhuis Harrods.

Lees ook
Waarom Kate Middletons verlovingsring eigenlijk bedoeld was voor Meghan Markle

Kookkunsten

William gooide niet alleen met een verrekijker zijn charmes in de strijd, maar ook met zijn kookkunsten. Alhoewel, hij probéérde daar indruk mee te maken, volgens Kate. “Tijdens onze studie kookte hij allerlei soorten maaltijden”, vertelde Kate in de kookshow A Berry Royal Christmas. “Zoals spaghetti bolognese.” En tegenwoordig zou hij nog altijd goed zijn in het maken van ontbijtjes.

Je kunt de volledige podcast, waarin prins William ook over zijn kinderen en liefde voor voetbal praat, hier beluisteren.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | BBC
Beeld | Brunopress

Ook interessant