Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry en Meghan Markle moeten hun verhuizing uitstellen

meghan-markle.jpg

Het lijkt erop dat prins Harry en Meghan Markle nog even moeten wachten met het inpakken van de verhuisdozen. Het koppel zou deze week verhuizen naar hun nieuwe stulpje. Maar een bron laat aan het Britse boulevardblad The Sun weten dat dit nog wel een maand kan duren.

De renovatie van Frogmore Cottage in Windsor, waar prins Harry en Meghan Markle straks neerstrijken, duurt langer dan gepland.

Veeleisend

Volgens de bron komt dit doordat de twee steeds veranderingen aanbrengen in hun ontwerp. “Ze zijn nogal veeleisend, maar dat is wel te begrijpen. Iedereen wil toch dat hun huis perfect is?”

Flinke renovatie

Harry en Meghan hebben het nodige laten veranderen aan hun nieuwe huis. Zo zou er een grote woonkeuken zijn gebouwd en is er een nieuwe schoorsteen geplaatst met een enorme open haard. Het is dus ook niet zo gek dat de renovatie meer tijd in beslag neemt. “Als je kijkt naar de grootte van het project, is een vertraging van drie of vier weken niet zo veel. Het koppel is blij met hoe het allemaal verloopt,” aldus de bron die dicht bij het vuur lijkt te zitten.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | The Sun
Foto | ANP

Ook interessant