Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Opvallend: Meghan Markle en prins Harry krijgen hun eigen realityshow

keeping-up-with-the-sussexes-meghan-en-harry-krijgen-eigen-realityshow.jpg

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het leven van prins Harry en Meghan Markle er écht uitziet? Dan hebben wij goed nieuws voor je. De twee hebben namelijk een deal gesloten met Netflix voor een eigen realityshow.

En dit is niet zomaar een deal: het koppel krijgt maar liefst 150 miljoen dollar voor het filmen van de realityshow, zo meldt de Britse krant ‘The Sun’.

‘Smaakvolle’ realityshow

Hoewel zowel Harry als Meghan gevolgd zullen worden in hun dagelijks leven, zou de ‘smaakvolle’ realityshow vooral draaien om het zien van de échte Meghan, aldus een bron. “Tot nu krijgt ze namelijk heel wat kritiek te verwerken.” Het is niet duidelijk of kijkers ook mee mogen kijken in de villa van het stel en of baby Archie te zien zal zijn. “Ze doen dit op hun eigen voorwaarden en willen hun stem laten horen,” aldus de bron.

Lees ook: Déze naam hadden Meghan en Harry eigenlijk in gedachten voor Archie

Ander doel voor ogen

De realityshow is overigens niet helemaal wat de twee voor ogen hadden toen ze in zee gingen met Netflix. “Harry en Meghan hoopten programma’s te maken over hun goede doelen en projecten, waarbij ze vooral achter de schermen zouden meewerken. Maar Netflix wil waar voor hun geld,” zo vertelt een insider. “Dat betekent shows waar mensen écht naar willen kijken. En dan kom je al snel bij reality-tv terecht.”

“Hypocriet”

De Britse media zijn allesbehalve enthousiast over de Netflix-plannen van het stel. Ze vinden het ‘hypocriet’ omdat Meghan en Harry juist uit het Verenigd Koninkrijk zijn vertrokken in de hoop meer privacy te krijgen. “Waarom zouden ze hun privé-leven dan nu zo naar buiten brengen?,” zo vraagt Ingrid Seward, de hoofdredactrice van Majesty Magazine, zich af. “Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten (…) Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét gingen doen.”

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | The Sun
Beeld | Brunopress

Ook interessant