Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry klaagt nog twee Britse kranten aan om déze heftige reden

prins-harry-klaagt-nog-twee-britse-kranten-aan-om-deze-heftige-reden.jpg

Het blijft maar onrustig rondom Prins Harry en zijn vrouw Meghan. Eerder deze week werd bekend dat Harry de Britse krant ‘Mail on Sunday’ aanklaagt vanwege het verspreiden van ‘valse en opzettelijk denigrerende verhalen’. Nu sleept hij ook de tabloids ‘The Sun’ en ‘The Daily Mail’ voor de rechter.

Zij zouden zijn telefoon hebben gehackt om illegaal voicemailberichten af te luisteren.

Grote problemen

De aanklacht is bevestigd door een woordvoeder van Newsgroup Newspapers, het moederbedrijf van The Sun. Ze willen er echter geen commentaar op geven. Mochten ze schuldig zijn, dan kan dit grote problemen gaan opleveren voor beide kranten. Een ander nieuwsplatform, News of the World, heeft begin deze eeuw de telefoons van Harry, William en Kate gehackt. Dit betekende toen het einde van de krant.

Lees ook
Prins Harry klaagt Britse krant aan en maakt vergelijking Meghan en Diana

Prinses Diana

Harry verzet zich hevig tegen de media, omdat hij naar eigen zeggen bang is dat zijn vrouw net zo door alle roddels geraakt gaat worden als zijn moeder, prinses Diana. ‘Ik heb gezien wat er gebeurt als iemand waar ik van houd niet langer als een echte persoon wordt behandeld of gezien. Ik verloor mijn moeder en nu zie ik mijn vrouw het slachtoffer worden van dezelfde krachten’, schreef hij in een persoonlijk statement.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant