Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry hoopt op een meisje

harry-en-meghan.jpg

Prins Harry hoopt dat de baby van hem en Meghan Markle een meisje is. Een Australische fan ontlokte hem die uitspraak.

In een video op Instagram is te zien hoe Harry langs een rij dranghekken loopt en lachend reageert op een enthousiaste toeschouwer. “Ik hoop dat het een meisje wordt,” wordt er geroepen. “Ik ook,” reageert Harry.

Een week geleden maakt het Britse koningshuis bekend dat de voormalige Suits-actrice in verwachting is. Meghan zou nu veertien weken zwanger zijn. De baby wordt in het voorjaar van 2019 verwacht.

De hertog en hertogin van Sussex openden afgelopen zaterdag de Invictus Games in Sydney. Meghan was zondagochtend afwezig toen Harry naar het wielrennen keek. De twee maakten al eerder bekend het de aankomende anderhalve week rustiger aan te doen tijdens hun reis door Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Zuidzee.

Bekijk hieronder de video.

Vader Meghan

Thomas Markle, de 74-jarige vader van Meghan, heeft het babynieuws via de radio vernomen. “Ik hoorde de aankondiging op mijn autoradio. Het eerste waar ik aan moest denken was de eerste keer dat ik Meghan in mijn armen sloot, 37 jaar geleden,” vertelt Thomas aan The Mail on Sunday. “Ik dacht: mijn kindje krijgt een kindje.”

Hij laat hij weten erg blij te zijn, overigens is hij naar eigen zeggen niet verrast door het nieuws. “Meghan houdt van kinderen en al sinds het begin van hun relatie heeft ze het met Harry over het stichten van een gezin. Ze zal een fantastische moeder zijn.”

Het is echter de vraag of Thomas zijn kleinkind te zien zal krijgen. Meghan heeft het contact met haar vader verbroken nadat bekend werd gemaakt dat hij paparazzifoto’s in scène heeft laten zetten. Thomas was niet aanwezig op de trouwerij van Harry en Meghan afgelopen mei, ook heeft hij zijn schoonzoon nog niet ontmoet.

Bronnen | Instagram, nu.nl, The Mail on Sunday 
Foto | EPA

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in opmargriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant