Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dirty Harry… Die hand op Meghans rug dwaalt wel heel ver af naar beneden

meghan-markle-harry.jpg

Wilde prins Harry afgelopen zomer Meghans hand niet meer vasthouden en plein public, nu lijkt hij zonder gene naar haar billen te grijpen onder toeziend oog van de pers… En geef hem eens ongelijk!

Dat de prins nog steeds gek is op zijn vrouw Meghan moge duidelijk zijn. De liefde spat ervan af en nu er een baby op komst is, lijkt die liefde alleen maar toe te nemen. En dus is het niet heel gek dat hij wat affectie lijkt te tonen en daarmee alle royal protocollen lijkt te breken. Toch kan het bij onderstaande foto, die zondag gemaakt werd toen Harry en Meghan Australië verlieten om naar Nieuw-Zeeland te gaan, ook gaan om een geval van optische illusie dankzij de hoek van waaruit de foto is genomen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We will miss you, Australia ??!

Een bericht gedeeld door Meghan & Harry ? supporters (@harry_meghan_updates) op

‘Foto inlijsten’

De fans willen niets weten van een eventuele optische illusie en zijn wild enthousiast over dit intieme moment tussen de hertog en hertogin van Sussex. “Ik denk dat Harry deze foto graag wil hebben en zal inlijsten” en “Ik hou ervan hoe hij zijn hand op haar achterwerk legt. Ik hou hiervan” is slechts een greep uit de reacties.

Wel of geen optische illusie?

Iemand anders reageert dat op een andere foto te zien is dat tussen Harry’s hand en Meghan nog ruimte zit. Oftewel, dat er dus toch sprake is van een optische illusie en prins Harry niet de protocollen breekt.

De Amerikaanse editie van Cosmopolitan meldt op zijn site dat Getty Images, het foto-agentschap dat deze foto in bezit heeft, in zijn bijschrift omschrijft dat Harry Meghan ‘een klopje op de bottom‘ (bottom is Engels voor achterwerk) geeft.

Alles draait om protocol

Goed om te weten, bij de royals draait alles om protocol. Prins William en Kate Middleton zijn zichtbaarder en moeten zich daarom kuiser gedragen. Omdat zij straks op de troon zullen plaatsnemen, zijn alle ogen op hen gericht. Enig ongepast gedrag is dus uit den boze, want het imago van het koningshuis moet smetteloos blijven. Daarnaast zijn William en Kate op publieke evenementen officieel aan het werk, dit in tegenstelling tot Harry en Meghan, zo meldde elle.com eerder.

Het is de baan van William en Kate om naar openingen, diners en andere officiële evenementen te gaan, omdat ze de eersten in lijn zijn om straks de troon op te volgen en dus de koningin representeren. Prins Harry is pas zesde in lijn, en is dus niet ‘aan het werk’.

Hoe dan ook, hoe het precies zit met de foto is onduidelijk. Het tafereel oogt in ieder geval liefdevol.

Bronnen | cosmopolitan.com, grazia.nl, elle.com
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant