Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry komt met goudeerlijk boek over zijn leven: ‘Over de hoogte- en dieptepunten’

prins-harry-boek.jpg

Na het spraakmakende interview met Oprah Winfrey, gaat prins Harry nog een stapje verder met een boek. De 36-jarige Britse royal schrijft goudeerlijke memoires over zijn leven, over alle ups en downs. “Ik schrijf dit niet als prins, maar als de man die ik geworden ben.”

En hij belooft dat zijn autobiografie ‘accuraat en volledig waarheidsgetrouw’ zal zijn.

‘Eerlijk en inspirerend portret’

“Prins Harry deelt, voor de allereerste keer, zijn ervaringen, avonturen, verliezen en levenslessen die hem hebben helpen vormen”, meldt uitgever Penguin Random House. Het wordt omschreven als een ‘eerlijk en boeiend portret’. “Eentje die lezers laat zien dat achter alles wat ze denken te weten een inspirerend, dapper en opbeurend menselijk verhaal zit.”

Lees ook:
‘Harry en Meghan sloegen déze titel voor Archie af’

Prins Harry gooit alles op tafel in zijn boek

Van zijn leven in het publieke oog vanaf zijn jeugd tot en met nu, zijn militaire dienst in Afghanistan, zijn ervaringen als man en vader: alles komt aan bod. En daarbij kan vast en zeker alles wat leidde tot Harry en Meghans vertrek uit het Britse koningshuis niet ontbreken. Door zijn kant van het verhaal te delen, “de hoogte- en dieptepunten, de fouten, de geleerde lessen”, hoopt Harry “te laten zien dat ongeacht waar we vandaan komen, we meer met elkaar gemeen hebben dan we denken”, schrijft de prins zelf in de aankondiging.

Finding Freedom

Harry’s memoires komen eind 2022 uit. De opbrengsten van het boek gaan naar het goede doel, dat hoogstwaarschijnlijk Archewell zal zijn, Harry en Meghans non-profitorganisatie. Tot die tijd wil je misschien teren op Finding Freedom, het boek dat de Britse royaltyverslaggevers Omid Scobi en Carolyn Durand schreven over Harry en Meghans ervaringen die leidden tot hun vertrek uit het Britse koningshuis. Naar verluidt heeft het koppel de schrijvers geholpen aan informatie.

Bron | BBC
Beeld | Getty

Margriet 32 ligt nu in de winkel! Met in dit nummer: een interview met Antje Monteiro, alles over fit ouder woren, een minicursus fotograferen, op tuintour door Nederland en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant