Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bijzonder: híer brengen prins Harry en Meghan Markle de kerstdagen door

harry-en-meghan.jpg

Hoewel het al bekend was dat prins Harry (35) en Meghan Markle (38) dit jaar geen kerst zouden vieren bij koningin Elizabeth, is pas gister bekend gemaakt waar ze dan wél kerst gaan vieren. Harry, Meghan en Archie brengen de kerstdagen in Canada door.

Dat heeft een woordvoerder van het Buckingham Palace bevestigd aan Britse media. Ook Meghans moeder Doria is van de partij.

Belang van het land

“De hertog van Sussex heeft Canada de afgelopen jaren vaak bezocht en de hertogin heeft er zeven jaar gewoond, voordat ze lid werd van de koninklijke familie,” aldus de woordvoerder. “De beslissing om naar Canada te reizen weerspiegelt het belang van het land voor het echtpaar.”

Samen met Doria

Prins Harry en Meghan Markle zijn al sinds eind vorige maand met vakantie. Waar ze precies verblijven is vanwege privacy en veiligheidsoverwegingen niet bekend gemaakt. Wel bevestigde de koninklijke woordvoerder dat ook Doria, de moeder van Meghan Markle, van de partij is. “Harry en Meghan genieten van de warmte die ze delen met Canadezen en van de schoonheid van het platteland met hun jonge zoon.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD
Beeld | ANP

Ook interessant