Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry verschijnt binnenkort in dít wereldberoemde muziekprogramma

prins-harry-meghan-markle.jpg

Prins Harry verschijnt binnenkort in Carpool Karaoke. Dit is een wereldberoemd programma van de Britse presentator James Corden, waar de grootste celebrities in neerstrijken. Zelfs prins Harry dus!

Gaan we de Britse royal ook horen zingen?

Carpool Karaoke

In Carpool Karaoke rijdt presentator James Corden rond met de grootste beroemdheden aan zijn zijde. Van Adele en Stevie Wonder tot en met Mariah Carey en Justin Bieber, en zelfs Michelle Obama. Ze voeren gesprekken over van alles en nog wat, maar met één belangrijke pijler: ze zingen. Binnenkort mag James dus prins Harry, die al jarenlang een vriend van hem is, aan dit lijstje toevoegen.

James Corden bruiloft Harry en Meghan
James Corden en zijn vrouw op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle in 2018. (Foto: Getty)

Zingende prins Harry?

Maar of de Britse royal ook gaat zingen? Waarschijnlijk niet. Volgens een bron van People, die de heren al tijdens de opnames heeft gespot, blijft het bij een interview. Een interview op een bijzonder locatie, wel: Harry en James toeren met een typisch Londense dubbeldeksbus door Hollywood. “Ze maakten veel grappen en lachten met elkaar”, vertelt de bron over de Carpool Karaoke-opname. “Terwijl ze door Hollywood toerden, liet James Harry een aantal bijzondere plekken zien. Ze praatten ook over Harry’s leven in de Verenigde Staten.”

Prins Harry ‘ongelukkig’ in de VS

Het wordt spannend wat prins Harry over dat laatste loslaat, want volgens ingewijden is hij ‘zielsongelukkig’ in de Verenigde Staten. Hij woont er inmiddels dik een jaar met Meghan Markle en hun zoontje Archie, nadat ze zich terugtrokken uit het Britse koningshuis.

Wanneer Carpool Karaoke met prins Harry precies te zien is, is nog niet bekend. Tot die tijd kun je smullen van deze populaire afleveringen van de show:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | People
Beeld | Getty

Ook interessant