Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Harry breekt het protocol door een fan een kus te geven

prins-harry-kust-fan.jpg

Een kus van prins Harry krijgen. Daar zouden sommigen een moord voor doen. Een Britse, bejaarde dame overkwam het gewoon.

Lydia, volgens de Britse krant Daily Express een vrouw van in de tachtig, stond tussen het publiek toen Harry en Meghan een bezoek brachten aan de plaats Brighton. Dat royals handjes geven aan hun fans, is anno 2018 niet zo uitzonderlijk meer. Maar die fans ook kussen?

Oh, Harry

Terwijl Meghan Lydia’s hand schudde, mengde Harry zich ook in het gesprek. Vervolgens plantte prins charming een smakkerd op de hand van de dame. Haar gezicht is in het filmpje niet te zien, maar we schatten zo in dat de blos op haar wangen vuurrood kleurde terwijl ze ‘oh, thank you!’ giebelde. Bekijk het tafereel hier terug:

Marry me

Het is overigens niet de eerste keer dat Harry een fan zo warm begroet. In 2015 gaf hij een jongedame met een bord waarop ‘trouw met me’ prijkte al eens een kus op haar wang. Zij was nog zo brutaal om te proberen hem op dat moment vol op z’n mond te pakken, maar daarvoor was de prins haar te slim af.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Daily Express
Beeld | ANP

Ook interessant