Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

William en Kate delen nieuwe foto van jarige prins George (7)

prins-george-is-jarig-en-william-en-kate-delen-nieuwe-foto-van-hem.jpg

Prins George is vandaag jarig en blaast zeven kaarsjes uit. Kleintjes worden groot, blijkt ook uit een nieuwe foto van de oudste zoon van prins William en Kate Middleton.

Niemand minder dan mama Kate zelf heeft het kiekje gemaakt.

Prins George jarig

De foto is genomen bij het familiehuis in Norfolk, waar het gezin zomervakantie viert. Vanwege het coronavirus zal ook prins George zijn verjaardag soberder dan normaal vieren, maar wel met wat familie en vrienden om zich heen. Dat is al meer dan zijn zusje prinses Charlotte (5) op 2 mei en broertje prins Louis (2) op 23 april mochten. Die feestjes moesten in een strenge lockdown thuis gevierd worden.

Lees ook
Mag je een foto van koningin Máxima maken als je haar toevallig tegenkomt?

Kate de fotograaf

Het is inmiddels een traditie geworden dat Kate bij elke verjaardag van haar kinderen of man een zelfgemaakte foto met de wereld deelt. De hertogin van Cambridge is dol op fotograferen. Voornamelijk voor de lol en in haar vrije tijd, maar ook omtrent serieuzere zaken. Zo fotografeerde ze ter gelegenheid van de Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust twee overlevenden. Maar je eigen, jarige zoon fotograferen is toch wel het allerleukst.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram Kensington Royal
Beeld | Brunopress

Ook interessant