Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Charles heeft prins George dít mooie cadeau gegeven

prins-charles.jpg

Met de geboorte van prins George op 22 juli 2013 werd prins Charles voor het eerst opa. Vrijwel meteen gaf hij zijn kleinzoon een wel heel speciaal cadeau.

Charles heeft een heel bos voor George gekocht, onthult hij in de nieuwe documentaire Prince, son and heir: Charles at 70.

Koninklijk bos

De zaadjes van vijf jaar geleden zijn nu uitgegroeid tot flinke bomen. ‘Het bos van George’, noemt Charles het. De trotse grootvader, die deze maand zeventig jaar wordt, liet de tientallen bomen op een lap grond bij elkaar planten. Speciaal voor de oudste zoon van prins William en Kate Middleton. Een cadeau dat een baby en ook een kind van vijf vast nog niet zo boeit. Maar de symbolische betekenis ervan zal de prins als hij wat ouder is ongetwijfeld kunnen waarderen.

Grote jongen, grote bomen

“Naarmate mijn leeftijd vordert, vind ik het steeds belangrijker om bomen te planten,” legt prins Charles volgens het Amerikaanse tijdschrift People in de documentaire uit. “Ik hoop dat George het leuk gaat vinden. Hij groeit op en naarmate hij groter wordt, groeien de bomen met hem mee.” Hoe lief en zorgzaam klinkt dat? George heeft het maar wat getroffen met zijn trotse opa!

Bron | People
Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Zó zal prins George eruitzien als hij achttien jaar is:

Ook interessant