Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Charles bedenkt babynamen 4e kleinkind en dít is Meghans eigen favoriet

prins-charles.jpg

Natuurlijk zijn we benieuwd of prins Harry en Meghan Markle al een naam in gedachten hebben voor hun ongeboren kind. Opa Charles doet alvast een voorzetje.

Prins Charles heeft namelijk een aantal onconventionele suggesties gedaan voor de naam van het kindje van Harry en Meghan. Die namen waren duidelijk geïnspireerd op de royal tour die de hertog en hertogin van Sussex vorige maand deden door Nieuw-Zeeland en Australië.

Suggesties

Charles, de Prince of Wales, en zijn vrouw Camilla, de hertogin van Cornwall, bezochten vorige week Australia House in Londen en daar sprak Charles zich uit over de eventuele naam van zijn vierde kleinkind. “Mijn zoon Harry vertelde me dat ze tijdens hun tour door Australië veel suggesties hebben gekregen voor de naam van hun baby,” zei de 70-jarige Charles. Hij wist zelfs al een aantal namen, grappend, te noemen: “Even tussen ons: ik verwacht dat Kylie en Shane een goede kans maken,” aldus de prins volgens de website CountryLiving.com.

Meghans favoriete naam

Harry en Meghan hebben in tegenstelling tot William en Kate meer vrijheid als het gaat om het kiezen van een naam voor hun kind. Maar omdat de baby van Meghan en Harry de zevende in de lijn van de troonopvolging wordt, krijgt het kindje een koninklijke naam. De wedkantoren zijn er ook nog niet helemaal over uit, maar Victoria, Arthur, Alexander, Alice en Diana zijn op dit moment favoriet. Meghan gaf eerder op haar lifestyle blog The Tig aan dat Grey één van haar favoriete babynamen is. Ze besloot in april 2017 te stoppen met haar blog.

De baby van Harry en Meghan wordt in de lente van 2019 verwacht.

Bron | Countryliving.com
Foto | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant