Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prins Bernhard deelt foto van jarige zoon en de twee lijken sprekend op elkaar

prins-bernhard-deelt-foto-van-jarige-zoon-en-de-twee-lijken-sprekend-op-elkaar.jpg

Voor de Oranjes was het maandag een feestelijke dag. Samuel, de oudste zoon van prins Bernhard, vierde namelijk zijn 16de verjaardag. Om de jarige Job extra in het zonnetje te zetten, deelde Bernhard een foto van hem op zijn Instagram. Daar viel het volgers al snel op dat de jongen sprekend op zijn vader lijkt.

Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua stijl.

“Zo vader, zo zoon”

Want waar prins Bernhard regelmatig wordt gespot in een mooi pak en met een opvallend brilmontuur, blijkt zijn zoon er precies dezelfde stijl op na te houden. “Zo vader zo zoon,” reageert dan ook iemand in de comments. Samuel was overigens niet de enige jarige royal gister. Zijn tante, prinses Laurentien, vierde maandag haar 54ste verjaardag.

Veel jarigen

Het gezin van Bernhard heeft het de laatste tijd maar druk met verjaardagen. Zo mocht dochter Isabella een week geleden 18 kaarsjes uitblazen en was de vrouw van Bernhard, Annette, zo’n vijf weken geleden nog jarig. Op zijn Instagram feliciteert hij zijn vrouw en dochter aan de hand van deze mooie foto’s:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram
Beeld | Brunopress

Heb jij Margriet Extra: Energiek & In balans al in huis? Een inspirerende special met veel handige tips die juist nú zo goed van pas komen. Over vol energie de zomer in te gaan, rust vinden in rituelen, wandelen en yoga en nog véél meer. Haal deze editie nu in de winkel óf bestel ‘m hier veilig online (zonder extra verzendkosten).

Margriet extra 4

Ook interessant