Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De prachtige reden waarom vrouwen massaal deze verlovingsringen dragen

verlovingsringen.jpg

Steeds meer vrouwen laten op Instagram vol trots hun nieuwe verlovingsringen zien, terwijl ze niet verloofd zijn. Ze doen het met een andere reden, namelijk uit liefde voor zichzelf.

Met een van de nieuwe ontwerpen van sieradenmerk Fred+Far kunnen vrouwen laten zien dat ze zichzelf omarmen. Dit doe je door de ring om je pink te dragen. “Hiermee pinky promise je aan jezelf dat je voor jezelf kiest en je jezelf eert,” schrijft oprichtster Melody Godfred op haar website.

Zeg ‘ja’ tegen jezelf

Melody kwam op het idee toen ze op het hoogtepunt van haar leven stond. Althans, dat dacht ze. In 2015 had ze een glansrijke carrière, een fijn gezin en een mooi huis, maar ze cijferde zichzelf weg. Daarom ontwierp ze een ring waarmee ze ‘ja’ zou zeggen tegen zichzelf. De verlovingsring werkte vanaf het eerste moment als een soort reminder voor Melody: elke keer als ze naar de ring kijkt, geeft ze wat aandacht aan zichzelf.

Webshop

Melody vond dat ook andere vrouwen dit gevoel zouden moeten kunnen ervaren: vaker bij zichzelf stil moeten staan en zichzelf omarmen zoals ze zijn. Dat uitte zich in de start van haar webshop waarmee ze scoort op Instagram en ook menig beroemdheid bereikt. Steeds meer vrouwen staan stil bij de liefde voor zichzelf en hun zelfvertrouwen.

Bron | SelfNSMBL
Beeld | iStock, Instagram

Lees ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant