Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Prachtig: de trailer van nieuwe The lion king-film

simba.jpg

Volgend jaar verschijnt een liveaction-versie van de tekenfilmklassieker The lion king. Disney heeft nu de ‘teaser’-trailer van de film vrijgegeven. En die belooft wat!

Die iconische rots, dieren in alle soorten en maten die de net geboren Simba komen bewonderen en natuurlijk die fantastische muziek. Ze zetten direct de toon en maken ons erg nieuwsgierig naar het hele spektakel, dat komende zomer in de bioscoop te zien zal zijn.

Succesregisseur

Deze liveaction-remake van de film uit 1994 volgt op nieuwe versies van onder meer Beauty & the beast en Jungle book. Vooral Jungle book werd alom geprezen. De regie van die remake was in handen van Jon Favreau, en hij is ook de regisseur van het verhaal over de leeuwenkoning. Favreau was lang geleden te zien als Pete Becker in Friends. Als regisseur was hij eerder verantwoordelijk voor de regie van de films Iron man en Iron man 2.

Beyoncé als Nala

De cast is al net veelbelovend als de regisseur. De stem van Simba wordt ingesproken door Donald Glover. Acteur James Earl Jones neemt – net als in de tekenfilmversie – de stem van koning Mufasa voor zijn rekening. Niemand minder dan Beyoncé spreekt de stem in van Nala. Chiwetel Ejiofor doet de stem van de meedogenloze Scar en Seth Rogen leent zijn stem uit aan het vrolijke wrattenzwijn Pumbaa. De mandril Rafiki, een goede vriend van de familie, laat zich ook even zien.

The lion king gaat volgens alle planningen op 19 juli in première.

Bekijk hieronder de trailer.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Take your place. #TheLionKing

Een bericht gedeeld door Disney (@disney) op

Dol op welpjes? Bekijk dan ook deze drie exemplaren uit Diergaarde Blijdorp die gisteren voor het eerst naar ‘buiten’ mochten.

Bron | ad.nl
Beelden | YouTube Disney

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant