Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hóe schattig: het zoontje van Pippa Middleton lijkt sprekend op prins George

hoe-schattig-zoontje-van-pippa-middleton-lijkt-sprekend-op-prins-george.jpg

Pippa Middleton, de zus van Kate Middleton, beviel vorig jaar oktober van een zoontje genaamd Arthur. Hoewel ze hem zo veel mogelijk van de media probeert af te schermen, werden de twee onlangs nog samen op de foto gezet. Wat blijkt? Het jongetje lijkt sprekend op zijn neefje, prins George!

En daar houdt de gelijkenis met het kroost van Kate Middleton niet op: sommige mensen vinden het jongetje namelijk ook wat weg hebben van prins Louis, het jongste zoontje van Kate en William.

Pippa Middleton

Een fanpagina van de Britse royals die het kiekje van Pippa en Arthur deelde, kon binnen no-time op verbaasde reacties rekenen. ‘Ik dacht dat dit George was, wat een prachtig kind!’, zo reageert iemand. ‘De neefjes lijken wel érg veel op elkaar. De Middletons zullen wel sterke genen hebben’, zo reageert een ander.

Lees ook: Prins George is stralende middelpunt op foto met troonopvolgers 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Son’s Pippa looks like Prince George. Do you Think that? XD

Een bericht gedeeld door Duchess Catherine Of Cambridge (@dofcambridge) op

Betekenis

De naam van Arthur heeft overigens een speciale betekenis voor zijn moeder Pippa en vader James. Arthur Michael Williams Matthews – zoals hij volledig heet – is namelijk vernoemd naar de vader van Pippa en Kate én de overleden broer van James, die beiden Michael heten.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Harper’s Bazaar
Beeld | Getty Images, Instagram

Ook interessant