Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Iconische paddenstoel uit de Efteling staat te koop (en de prijs is niet mis)

iconische-paddenstoel-uit-de-efteling-staat-te-koop-en-de-prijs-is-niet-mis.jpg

Wie staat er niet mee op de foto: de muzikale paddenstoelen uit het Sprookjesbos in de Efteling. Mocht je er behoefte aan hebben, dan kun je vanaf nu ook genieten van het gezellige muziekje vanuit je achtertuin. De iconische paddenstoel staat namelijk te koop op Marktplaats.

Het prijskaartje? Een schamele 1500 euro.

Zingende vliegenzwam

De paddenstoel verkeert nog in ‘goede conditie’ en ook het muziekje zou het nog moeten doen, want het muzieksysteem in de hoed is nog intact. De zingende vliegenzwam kan dus zo in je achtertuin worden gezet. Al moet je er wel even diep voor in de buidel tasten; de aanbieder gaat alleen in op ‘serieuze biedingen’ en geeft zelf een indicatie van 1500 euro.

Paddenstoel uit de Efteling

Hoe de aanbieder op Marktplaats aan dit iconische decorstuk komt, is niet duidelijk. De advertentie heeft zo’n twee dagen op de tweedehands website gestaan, maar lijkt inmiddels te zijn verlopen. Is de Efteling erachter gekomen dat er een paddenstoel miste? Mocht je heel graag dit stukje nostalgie in huis willen halen, kun je natuurlijk altijd even contact zoeken met de verkoper om te vragen of de paddenstoel nog beschikbaar is.

Bron | RTL Nieuws
Beeld | Marktplaats

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant